dimarts, 18 de febrer del 2014

Coulis Casolà de Maduixes

Avui us porto una recepta ben senzilla per acompanyar els vostres pastissos de formatge, els iogurts, gelats, mousses, el que volgueu!


És un coulis deliciós, molt intens i el més important: NATURAL! Rés de conservants artificials, rés de colorants... 



Fa unes setmanes jo el vaig fer servir per acompanyar un pastís de formatge (aquest que veieiu a la foto i que, per cert, aviat us en penjaré la recepta), i us asseguro que val la pena prendre's un moment per fer-lo. Després el podeu guardar en un pot de vidre a la nevera i utilitzar-lo durant 1 o 2 setmanes (com a màxim!).


No us entretinc més, agafeu paper i boli i preneu nota!


INGREDIENTS
500 grs de maduixes madures i ben vermelles
1/2 baina de vainilla (heu d'extreure l'interior amb la punta d'un ganivet)
suc de 1/2 llimona
90 grs de sucre
60 grs d'aigua



PROCEDIMENT
Netegeu bé les maduixes i traieu-hi la cua. Talleu-les a trossos i tritureu-les amb la turmix. Afegiu el suc de llimona i l'interior de la baina de vainilla.

Per un altra banda, feu un almívar amb l'aigua i el sucre. Per fer un almívar poseu ambdós ingredients en una cassoleta a foc mig durant uns 3 minuts, fins que bulli.

Aboqueu l'almívar al bol de maduixes i tritureu tant com calgui fins que us quedi un coulis homogeni.

En acabar passeu-lo pel colador i guardeu-lo en un recipient de vidre a la nevera fins que en feu ús.

Com podeu veure és una recepta molt senzilla, però que dóna molt bon resultat.



Ens veiem aviat per més receptes.

Petons i Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips