Avui us porto una recepta ben senzilla per acompanyar els vostres pastissos de formatge, els iogurts, gelats, mousses, el que volgueu!
És un coulis deliciós, molt intens i el més important: NATURAL! Rés de conservants artificials, rés de colorants...
Fa unes setmanes jo el vaig fer servir per acompanyar un pastís de formatge (aquest que veieiu a la foto i que, per cert, aviat us en penjaré la recepta), i us asseguro que val la pena prendre's un moment per fer-lo. Després el podeu guardar en un pot de vidre a la nevera i utilitzar-lo durant 1 o 2 setmanes (com a màxim!).
No us entretinc més, agafeu paper i boli i preneu nota!
INGREDIENTS
500 grs de maduixes madures i ben vermelles
1/2 baina de vainilla (heu d'extreure l'interior amb la punta d'un ganivet)
suc de 1/2 llimona
90 grs de sucre
60 grs d'aigua
PROCEDIMENT
Netegeu bé les maduixes i traieu-hi la cua. Talleu-les a trossos i tritureu-les amb la turmix. Afegiu el suc de llimona i l'interior de la baina de vainilla.
Per un altra banda, feu un almívar amb l'aigua i el sucre. Per fer un almívar poseu ambdós ingredients en una cassoleta a foc mig durant uns 3 minuts, fins que bulli.
Aboqueu l'almívar al bol de maduixes i tritureu tant com calgui fins que us quedi un coulis homogeni.
En acabar passeu-lo pel colador i guardeu-lo en un recipient de vidre a la nevera fins que en feu ús.
Com podeu veure és una recepta molt senzilla, però que dóna molt bon resultat.
Ens veiem aviat per més receptes.
Petons i Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada