dissabte, 5 d’abril del 2014

Hummus de Cigrons i Sidi Bou Said

Ideal per quan tens un grup per dinar, l'Hummus és un entrant fàcil i ràpid de fer, a més de deliciós. La recepta que us poso és de la web VelocidadCuchara, dedicada bàsicament a receptes amb la Thermomix


Però aquesta recepta és tan senzilla, que la podeu fer amb qualsevol turmix, trituradora o picadora.
Si us agraden els llegums i les torrades aquesta és la vostra recepta!


INGREDIENTS
2 dents d'all
400 grs de cicgrons cuits (jo vaig utilitzar d'aquells que venen en pots de vidre. Recordeu d'esbandir-los bé!)
60 grs d'aigua
30 grs de suc de llimona
40 grs de sésam
sal
70 grs d'oli

1 cullerada d'oli
1 pessic de pimentó dolç o de comí
Acompanyeu amb torrades o pa torrat.


PROCEDIMENT
Amb la thermomix: Poseu tot al vas (excepte els dos últims ingredients de la llista) i tritureu tot durant 
1 minut a velocitat 5-10.

Aboqueu-lo sobre un plat, i decoreu-lo amb l'oli i l'espècie que escolliu.

Sense thermomix: Poseu tot a la picadora o la turmix i tritureu a màxima velocitat durant 1 minut. Poseu l'oli per sobre i les espècies.



I ja està! És tan senzill que em fa vergonya dir-li recepta! hahaha
Us deixo amb una imatge de Sidi Bou Said. Un poble de Túnez que vam visitar ja fa uns anys on tota la decoració arquitectònica és en colors blau i blanc (faroles, bancs, i escombraries inclosos). Quan faig Hummus a casa sempre em ve al cap aquest viatge. Si teniu l'ocasió d'anar-hi, us recomano el Cafè de Nattes, a dalt de tot del poble (aquest que es veu a la segona imatge), espectacular i molt exòtic.




BON PROFIT i BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips