dimarts, 8 d’abril del 2014

Tortitas/Pancakes de Conguitos i visita a la Reserva Africana de Sigean

Si esteu planejant una excursió amb la família no pot falta un esmorzar com cal! I si a més teniu nens fanàtics de la Peppa Pig, com els meus, el tema de les Tortitas el coneixen bé ;P


Fa uns dies vam visitar la Reserva Africana de Sigean per segona vegada. Els nens van gaudir moltíssim i nosaltres també. 


Tenim com una mena de "déjà vu" amb Sigean: No aconseguim veure els ximpanzés!


El meu home està convençut que no n'hi han! hahaha. Diu que deuen tenir algun altaveu que emet sorolls de tant en tant però que de ximpanzés ni un.
En fi, haurem d'escapar-nos a la Fundació Mona si volem ensenyar-li un de prop a la mainada.


Mentrestant, us passo la recepta de la Nigella Lawson pels pancakes. Jo li vaig afegir els conguitos, la xocolata ratllada i la nata muntada, mmmmmmmm... sort que després passem hores caminant, que si no!!




INGREDIENTS
2 ous M o (1 ou L)
1 culleradeta d'essència de vainilla
180 ml de llet
2 cullerades soperes d'oli de girasol
4 cullerades soperes de sucre

190 grs de farina
1 pessic de sal
1 sobre de llevat Royal

Conguitos, xocolata a trossets, xocolata ratllada, trossos de fruita, panses,... el que volgueu per farcir-los!


PROCEDIMENT
Agafeu una batedora elèctrica i munteu els ous, amb l'essència, la llet, l'oli i el sucre.

Tamiseu la farina, amb la sal i el llevat.

Barregeu les dues parts (la farina amb la barreja que heu batut) amb una varilla manual i amb moviments embolcallants.

Si disposeu de temps, deixeu reposar la barreja durant 30 minuts a la nevera.
Si no és el cas, doncs directament agafeu una paella petita, poseu una mica d'oli i traieu l'excés amb un paper de cuina i aboqueu la quantitat necessària de massa per cobrir el fons de la paella. El foc ha d'estar a temperatura mitja (5-6). Quant veieu que es comencen a fer bombolles a la superfície, aboqueu els conguitos i doneu-li la volta al pancake amb una espàtula (amb compte que no es trenqui) i feu-lo uns segons més per l'altra costat fins que agafi color.
Disposeu-lo sobre el plat, poseu-hi nata muntada i a gaudir!


BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips