dilluns, 19 de maig del 2014

Pollastre rostit de la Nigella Lawson i "Les Meves Fofuchas" de la Rosa


Doncs, avui a més de la recepta de galetes d'avellanes, us vull portar aquesta recepta molt senzilla de la Nigella Lawson.

Ja sabeu que m'agrada acompanyar les meves receptes amb imatges inspiradores de llocs que visitem amb la Cloe o simplement d'entorns naturals fantàstics que coneixem bé.

Per canviar una miqueta, aquesta tarda us vull parlar de les Fofuxes de la Rosa. M'estimo moltíssim la seva germana i els seus fills i no fa gaire els van regalar aquestes precioses fofuxes als meus fills pels seus aniversaris, que la Rosa havia fet amb tanta traça.

Són autèntiques obres d'art i es mereixien que les pengés al Bloc.

Moltes felicitats Rosa, per les teves creacions! Aquí teniu l'enllaç perquè pugueu veure el que fa i encarregar-li alguna que segur que us encantarà!


I ara sí, la RECEPTA:

INGREDIENTS
  • 1 Pollastre sencer i net
  • 4 talls de bacó (millor si és fumat)
  • 60 ml de brandy o conyac
  • sal i pebre



PROCEDIMENT
  1. Doreu les tires de bacó en una paella. No caldrà oli.
  2. Poseu les tires de bacó a dins el pollastre, degudament disposat en una safata apta pel forn.
  3. Salpimenteu el pollastre.
  4. A la paella del bacó aboqueu el brandy o conyac i deixeu que faci xup-xup durant 1 minut. Aboqueu el caldo sobre el pollastre.
  5. Poseu el pollastre al forn a 220ºC durant 1h i 15 minuts. Deixeu reposar al forn 10 minuts més. Acompanyeu-lo de patates fregides o al forn. 
L'oloreta que acompanya aquesta recepta taaaaaant senzilla us impregnarà la cuina..... mmmmm deliciós!



BON PROFIT!

La Cuina de Cloe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips